Vinterhandskar

Med hjälp av våra vinterhandskar kan du skydda händerna även under årets kallare dagar. Här finner du vinterhandskar som lämpar sig för såväl fritid som arbete.

Våra vinterhandskar täcker behov för såväl fritid som arbete. För fritidsbruk under vintern är det främst Winter Driver och Gråvarg Lady som rekommenderas. Polarfleece är framtagen för både fritidsbruk och grövre arbeten under vintern. Proffshandske Vinter är en fodrad arbetshandske som håller värmen och samtidigt behåller viss känsla i fingrarna. För precisionskrävande montagearbeten utomhus rekommenderas några av våra montagehandskar samt rikligt med värmande pauser.

Winter Driver och Gråvarg Lady är vinterhandskar i hjortskinn, ett levande material. Under en mild vinter när dessa blir våta är det viktigt att förvara dem rätt när du väl kommer in. Lägg dem inte på ett varmt element eller över en annan värmekälla, eftersom det riskerar att torka ut lädret. Lägg dem istället på ett plant underlag i rumstemperatur. Har de blivit smutsiga kan du ta på dig dem och tvätta med ljummet vatten och tvål i handfatet.

Vinterhandskar

Vinter Polarfleece.
Vinter Polarfleece kan knappt kan jämföras med konkurrenternas traditionella fleecehandskar som hittas ute på marknaden. Högt kvalitativa handskar med hjortskinnsmocca i handflatan som ger bra grepp. 
Lämpar sig väl i under arbete, i bilen eller i skidbacken.

Proffshandske Vinter.
En arbetshandske som är gjord för vinterförhållanden. Vattentät, värmande och vibrationsdämpande. Mudden kan justeras med kardborre för att enkelt få in den under jackärmen.

Winter Driver.
Fodrade handskar i vår serie Driver. De är slitstarka, bekväma och behåller en viss känsla. Används bland annat av finska polisen.

Gråvarg Lady.
Fodrade damhandskar för fritidsbruk. Slitstarka och bekväma.

Mer detaljerad information om respektive handske finner du i produktbeskrivningarna.