Våra kraftgreppshandskar är framtagna för grövre arbeten. Här hittar du bland annat storsäljaren Allround och omtyckta Proffshandsken.

Proffshandske.
En storsäljande handske med ett enkelt vibrationsskydd som förstärker slitförmågan och förlänger livslängden. Runt vristen finns ett kardborreband som stärker upp – för funktionalitet och för bekvämlighet.

Allround.
Sveriges bästa allroundhandske. Ja, det vågar vi faktiskt påstå. En storsäljare som är välsydd, bekväm och prisvärd. Passar utmärkt för hantverk, montage och andra arbeten. En ovansida i spandex samt grepp i konstläder gör 102 Allround såväl sköna som funktionella. Slip-on slip-off gör dem enkla att ta på och av.

Striker.
Striker är ursprungligen framtagen för den amerikanska marknaden och ATV-körning. Den har nu lanserats under varumärket Gråvarg i Sverige. Dämpat grepp, förstärkta fingertoppar och en mudd i neopren gör dem såväl bekväma som praktiska och funktionella.

Proffs Vinter.
En arbetshandske som är gjord för vinterförhållanden. Vattentät, värmande och vibrationsdämpande. Mudden kan justeras med kardborre för att enkelt få in den under jackärmen.

Mer information om respektive handske finnes i produktbeskrivningen.

Arbetshandskar Träarbete